lauantai 26. kesäkuuta 2010

Edullinen Only-toppi

Nellyn uutuuslistalta taas bongattua: Only-toppi hintaan 16,90 euroa.

Jotenkin musta väri tässä topissa istuu kivasti, sillä ainakin Nellyn valikoimassa värivaihtoehtoina löytyvät harmaa ja aprikoosi-värisenä sama ei näytä aivan yhtä hyvältä. Tietysti aprikoosin kanssa ei monelta löydy sävyyn sopivia muita vermeitä, mutta esimerkiksi mustat kengät voisi sopia myös sen kanssa. Harmaatakin on montaa erilaista ja tällä kertaa ei lopputulos aivan onnistunut kymppiin asti.


Nyt on ainakin kokeeksi lisätty Lukivat-vempele tuohon vasempaan laitaan. Siitä voi näppärästi liittyä blogin lukijaksi. Kaikille Lukijoiksi liittyville on nähtävästi tarjolla mahdottomasti mammonaa ja mainetta. Tuntuu, että kyseinen ominaisuus hidasti hieman sivujen latautumista, mutta täytyy tarkkailla tilannetta jatkossa.


Jos tuosta Lukijat-ominaisuudesta on mitään haittaa tai hyötyä, niin laittakaa ihmeessä kommenttia. Muutenkin saa kommentoida juttuja, kun on aika vähän tähän mennessä tullut kommentteja.

lauantai 19. kesäkuuta 2010

Kesän uutuuksia

Nellyn uutuuksissa löytyy muutama varsin mukavan näköinen vaatekin alla olevan perunasäkin lisäksi.



Hieno yksinkertainen ONLY t-paita. Strasseja olkapäillä sekä sisäänommellut olkatoppaukset, kertoo tuotekuvaus. Tässä taitaakin olla asian ydin: yksinkertainen. Sillä yksinkertainen vaan monesti on kaunista. Monet vetimet pilataan liiallisella hienouksien, värien ja erikoisten leikkausten sekasotkulla. Monet varsin nimekkäät maailman merkit tuottavat hienoja vaatteita, jotka ovat varsin yksinkertaisia, mutta laadukkaita. Alla siis hieno ja yksinkertainen paita, johon sopii edullinen hinta 19,90 euroa varsin kivasti.


Samassa mustassa, edullisessa ja jossain määrin yksinkertaisessa sarjassa jatkaa hieno Vila-mekko. Joustorypytys edessä sekä koristeellinen selkäaukko ja solmittavat nauhat. Volangit alhaalla. Ohutta, läpikuultavaa materiaalia, jossa vuori. Kuvaus antaa vaikutelman, että mekkoon on tungettu jo liikaakin yksityiskohtia, mutta kuvasta voi todeta että kokonaisaisuus vain toimii. Hintakaan alle 45 euroa ei pilaa tätä mekkoa.