torstai 22. marraskuuta 2012

Sininen mekko juhlaan

VILA FOR NELLY -paljettimekko on ensimmäinen sininen juhlamekko, joka sopisi vaikkapa pikkujouluihin, mutta tällä kerralla on mielessä itsenäisyyspäivän juhlat parin viikon päästä. Tässä koostetta tarjolla olevista sinisistä mekoista. Monet näistä sopivat vähemmän vakaviin bileisiin.

Tämä mekko löytyy Nelly-verkkokaupasta hintaan 59,95 euroa.

Seuraava mekko löytyi myös Nelly-verkkokaupasta. Tämä laivastonsininen Oneness-mekko maksaa 69,95 euroa. Väri on ehkä hieman liian tumma suomenlipun sinivalkoista teemaa haettaessa.

Edullisimmasta päästä löytyy ihan mukavan näköinen Vila-mekko, joka löytyy niin kuvan sinisenä kuin valkoisenakin. Kaverin kanssa menossa juhliin? Toiselle sininen ja toiselle valkoinen mekko niin itsenäisyyspäivän teemaa ei voi olla huomaamatta. Vila for Nelly hintaan 39,95 euroa.

Sininen pitkähihainen kotelomekko, jossa on pitsipainatukset olkapäillä ja hihoissa. Motel - Gina Velvet -mekko on hinnaltaan 64,95 euroa Nelly-verkkokaupassa.

Vielä yksi mekko Nelly-kaupasta. Honor Gold -maksimekko hintaan 59,95 euroa.


Lipsy Lontoosta on tämän mekon takana. Mekko löytyy Bubbleroomista (josta myös kuva) noin sadan euron hintaan.

Toinen mekko Bubbleroomista. Tämä sininen Vila-mekko on hinnaltaan 69,90 euroa Bubbleroom-verkkokaupassa.



1 kommentti:

  1. Upeita mekkoja! Löysin vaimolle mekon Spartoon sivuilta (https://www.spartoo.fi/Mekot-naiset-st-10617-10515-0-sininen.php) hänen suosikkivärissään sinisessä. Harmi etten huomannut näitä aikaisemmin! :(

    VastaaPoista